2
Mayıs
2024
Perşembe
SİNOP

Ergül'den 'kavşak' tepkisi

BAŞKAN ERGÜL'DEN 'KAVŞAK' TEPKİSİ

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Karayolları tarafından yapılan yeni kavşak düzenleme çalışmaları konusunda kendisinin bilgilendirilmemesine tepki göstererek, "Bir belediye başkanı olarak yapılacak çalışmalardan haberim olmalıydı" dedi.

Sinop'ta bir haftaya yakın su sıkıntısı yaşanmasına neden olan kent girişinde süren yol yapım çalışmalarını değerlendiren Baki Ergül, "Sinop kent girişi Pervane mevkisinde çalışma yapılıyor. Önce alt yapı deplasmanının yapılması gerekirdi. Pervane'de yol yapımının zor bir iş olduğunu kabul ediyorum. Ancak kent ve belediye olarak birçok sıkıntı yaşadık. Müteahhit bu çalışmaları yaparken daha dikkatli olmalı. Modern bir çağda üç günlük su kesintisi çok acı bir şey. Mesela muhtemel bir borunun patlamasına yönelik tedbir alınmalı. Bu yüzden kentimiz bir haftaya yakın susuz kaldı. Aslında bu deplasmanlarla ilgili Karayolları’na yazdığımız dilekçe de var" diye konuştu.

Yapılan kavşak projeleri hakkında belediyenin bilgilendirilmediğini kaydeden Baki Ergül, "Halihazırda yaklaşık üç yeni kavşak projesi söz konusu. Üzülerek söyleyeyim ki bu projeler tasdiklenmiş. Belediye sınırları içerisindeki hiç bir projeden belediye başkanı olarak benim haberim yok. Kavşaklar, havaalanına ulaşımı sağlayan güzergahta batan yol projelendiriliyor. Bize sorulsa daha iyi olurdu" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 13:33:00
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 16:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?