3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Erol: Aday değilim

Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde meclis üyeliğine aday olmadığını açıkladı.

Yaptığı açıklamada, seçim süreci ve sonrasında, şu ana kadar siyasi misyonunu üstlendiği AK Parti için tüm gücüyle çalışacağını kaydeden Hüseyin Erol, “28 Mart 2004 tarihinde AK Parti'den il genel meclisi üyesi olarak seçim bölgem olan Boyabat ilçemizden seçildim. Seçildiğim günden buyana, Sinop il genel meclisi'nin çeşitli kademelerinde görevde bulundum, halen il genel meclis başkanıyım.

Sinop'u ve Sinopluyu ve işimizi severek kanunların verdiği yetkiler dahilinde il özel idaresi ve KÖYDES çalışmalarında 469 köy bin 689 yerleşim biriminde yerel yönetim olarak işlerin öncelik sırasına göre, adaletli olarak yerine getirilmesini sağladık. Yetki ve haklarımızı arkadaşlarımızla birlikte hak ettiği şekliyle beraber karar alarak kullandık. Sinop'un gelişmesinde bağlı kuruluşlarımız olan il müdürlükleri ve KÖYDES çalışmalarımız da, da il özel idaresi kararlarında hep adil olduk. Siyasette kendimizi tatmin etmek değil, siyaseti ilimizin gelişmesinde gerekli kararları imkanlar dahilinde alarak katkıda bulunmaya bir araç kıldık yaptığımız işlerde tasarrufu ön planda tuttuk, az parayla çok işler başardık" dedi.

Erol, şöyle devam etti: “Şunun da bilinmesini istiyorum: Seçimlerde ilimize en güzel hizmeti sunabilecek arkadaşlarımın seçilmesi için ve partimin başarıya ulaşabilmesi için bu zamana kadar edindiğim tecrübe ve birikimi arkadaşlarımla paylaşacak ve seçilen arkadaşlarıma her konuda, her zaman yardımcı olacağım."

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 00:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?