7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Esnafa 'turizm' uyarısı

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, "Esnaflarımız fahiş fiyat konusunda dikkat etmeliler. Kendi bindikleri dalı kesmemeliler. Sonra yeni alternatifler çıkabilir" dedi.

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından turizm sezonunda karşılaşılacak sorunları görüşmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile toplantı düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, Tarım, Sanayi Ticaret, Çevre ve Orman ile Sağlık İl Müdürlükleri yetkilileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, turizm işletmeleri yöneticileri ve oda üyesi esnaflar katıldı.

Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ali Fevzi Tütüncü tarafından yapılan açılış konuşması ardından toplantıya katılanlara hitap eden Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, esnafların ve turizm işletmelerinin uyguladığı yüksek fiyatları eleştirdi.

Yılmazer, "Arkadaşlarımız bindikleri dalı kesmemeliler. İşletmelerimizin uyguladığı yüksek fiyat tarifesi ilimizin kötü tanınmasına neden oluyor. Bakınız sizler yüksek fiyatlarla piyasaya çıkarsanız, bir gün alternatif işletmeler doğacaktır. Bu da bu sürecin doğal yansımasıdır. Bunlar olduğunda dövünmenin bir anlamı olmaz. Esnafımızı ve işletmelerimizi dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2005 Cumartesi 00:13:04
Güncelleme :26 Mart 2005 Cumartesi 18:09:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail IP: 85.97.99.xxx Tarih : 30.03.2005 21:52:46
sayın başkan aynen katılıyorum her sene sinopa gelirim fakat fiatlar bodrum dan pahalı böyle kazık olmamalı saygılarımla