5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Feci kaza güvenlik kamerasında

Sinop'ta bir kamyonetin otomobile çarpması sonucu meydana gelen ve otomobil sürücüsünün ölümüyle sonuçlanan kaza, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


Sinop'ta 23 Kasım tarihinde meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ardından, kazanın güvenlik kamerasına takılan görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Sinop istikametine seyir halinde olan Osman Yılmaz (55) yönetimindeki 55 K 2564 plakalı kamyonet, Sanayi Sitesi girişindeki kavşaktan aniden karşısına çıkan Ercan Çon'un (26) kullandığı 61 SC 788 plakalı otomobile çarpmıştı.

Çarpmanın etkisiyle onlarca metre sürüklenen otomobil hurda yığınına
dönerken, otomobilin sürücüsü Ercan Çön, kazada ağır yaralanmış, yaralı, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.


Sanayi Sitesinde çalıştığı öğrenilen Ercan Çon'un hamile olan ve doğuma hazırlanan eşini hastaneye götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kaza, olay yerine yaklaşık 30 metre uzaklıktaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?