3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Ferhat Göçer'den unutulmaz konser

Sinop Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'nin üçüncü günü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu ve Ferhat Göçer sahne aldı.

Festival meydanında gerçekleşen konserde ilk olarak sevilen sanatçı Emel Müftüoğlu sahne alırken ilerleyen saatlerde ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer Sinoplulara unutulmaz dakikalar yaşattı.

Festivali belediye bütçesinden 1 lira harcamadan gerçekleştirdiklerini kaydeden Sinop Belediye Başkanı Yılmazer, bunun aksini düşünenler varsa ispat ettikleri takdirde görevinde 1 dakika bile durmayacağını ve her şeyin en iyisine layık olan Sinoplular'ın daha güzel etkinleri hak ettiğini belirterek buna kimsenin engel olamayacağını söyledi.

Sevilen şarkılarıyla Sinoplulara unutulmaz dakikalar yaşatan ünlü sanatçı Ferhat Göçer ise festivallerin birlik ve beraberliklerin öncüsü durumunda olduğunu ve gurbetteki ile sıladakilerin festivallerle buluştuğunu söyledi.

Programın sonunda Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, sanatçılar Emel Müftüoğlu ve Ferhat Göçer'e plaket ve Sinop'u temsilen maket gemi hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 21:57:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?