3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Geleneksel yemeğe büyük ilgi

Sinop'un Ayancık ilçesinde belediye tarafından, bu yıl ilçeye gelerek eğitime başlayan üniversite öğrencilerine yönelik 'ilçemize hoş geldiniz yemeği' düzenlendi.

Sinop Üniversitesi'ne (SÜ) bağlı Ayancık Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencilerine yönelik Ayancık Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen program bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Apart Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemeğe Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, İlçe Garnizon Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürünü Yüksel Ateşoğlu, Rektör Danışmanı ve Müdür Yardımcısı Ünal Öz, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Orhan Aral, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Damla Aslan ve belediye meclis üyeleri katılımı ile öğrenciler katıldı.

Okul öğrenci temsilcisi tarafından yapılan açılış konuşması ardından Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, birer konuşma yaptı. Konuşmalar ve yemek ardından öğrenciler canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2011 Pazartesi 16:13:17
Güncelleme :14 Aralık 2011 Çarşamba 17:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?