3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Girişimcilik kursu açıldı

Sinop'ta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından "Girişimcilik Kursu" açıldı.

"Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Hayat Boyu Öğrenme Programı Öğrenme Ortaklıkları Projesi" doğrultusunda Litvanya ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte ortak olarak çalışmalarını sürdüren Sinop Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, proje kapsamında üç ülkenin birlikte geliştirdiği "Uluslararası Girişimcilik Eğitim Programı"nın hayata geçirilmesi için Girişimcilik Kursu'nu başlattı.

20 kursiyerin katıldığı kursta kişisel gelişim, iletişim becerilerinin geliştirilmesi, girişimcilik, iş bulma yolları, iş fikri, fizibilite planı hazırlama gibi konularda 60 saatlik eğitim verilecek.

Kursun Halk Eğitim Merkezi Proje Ekibi ve uzmanları tarafından ücretsiz verildiğini belirten Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ayşe Keskin, "Dünyada ve Türkiye'de bir çok kuruluş tarafından ücretli olarak verilen girişimcilik eğitimi proje kapsamında ilimizde ücretsiz olarak sunulmaktadır. Kurs bitiminde katılımcılara milli eğitim onaylı sertifikaları teslim edilecek. Afiş ve broşürlerle tanıtımı yapılan kursa gelen talepler doğrultusunda girişimcilik kursu, ilk kursun bitiminden sonra da devam edecek. Kursa kendi işini kurmak isteyen, kendini geliştirmek isteyen, iletişim becerilerini geliştirmek isteyen 'ben de varım' diyebilen herkes katılabiliyor" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 11:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?