7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Gökten çamur yağdı!

Sinop’a sabah saatlerinde yağmurla birlikte çamur yağdı. Sabah işyerlerine gitmek için kalkan vatandaşlar, özellikle otomobillerin üzerinde belirgin olan çamuru görünce, şaşkına döndü.

Vatandaşlar otomobilleriyle birlikte, yıkama istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Bugün sabah saatlerinde Sinop’ta etkili olan yağmur sırasında, kente yağmurla birlikte çamur yağdı. Yağış sırasında ve sonrasında Sinop şehir merkezinin üzerini gri bir sis tabakası kapladı. Bu arada sabah işyerlerine gitmek isteyen vatandaşlar, otomobillerinin çamur damlacıklarıyla kaplı olduğunu görünce şaşkına döndü. Otomobilleriyle yıkama istasyonlarına akın eden vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Sinop’ta ilk defa yağmurla birlikte çamur yağdığını belirten Meteoroloji yetkilileri, endişelenecek herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi. Konuyla ilgili bilgi veren Sinop Meteoroloji İstasyon Müdürü Adem Gül, "Güney rüzgarları ile gelen toz zerreciklerinin ani yağışla birlikte yere inmesiyle böyle bir durumla karşılaştık. Bu olay, normalde ilimizde görülmeyen ve Güney illerinde daha fazla gözlenen bir durumdur" diye konuştu.

Öte yandan hava sıcaklığı Sinop’ta bir günde yaklaşık 8 derece artarak 28 dereceyi buldu. Ani şekilde mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklığını da vatandaşlar endişeyle karşıladı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 17:39:00
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 14:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?