3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Gürsel Öz CHP'den aday adayı

Sinop Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Öz, Sinop Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday adaylığını açıkladı.


Sinop için önemli projelerinin olduğunu belirten Gürsel Öz, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve parti meclisine olan bağlılığını dile getirdi. Öz, "CHP'nin misyonuyla yetişmiş, uzun yıllar partimizin değişik kademelerinde görev yapmış biri olarak partinin tüzük ve yönetmelikleri doğrultusunda uğraş vermiş bir kişiyim. Benim için geçerli olan CHP'nin altı oku, Genel Başkanımız Deniz Baykal ve parti genel meclisinin vereceği kararlar ve uygulamalardır. Bu duygu ve düşüncelerle 2004 yılında aday adayı olduğum CHP'den Sinop halkına hizmet verebilmek için yine belediye başkanlığına aday adayı olduğumu belirtmek isterim" dedi.


Bu arada aday adaylığı başvurusunu il başkanlığına yapan Gürsel Öz ile birlikte, CHP'de aday adayı sayısı 5'e yükseldi. CHP İl Başkanı Hüseyin Keskin ve Merkez İlçe Başkanı Salim Akbaş görevlerinden istifa ederek aday adaylıklarını açıklamıştı. CHP'li eski Sinop Belediye Başkanı Ali Karagülle ve geçen dönem bir oyla belediye başkanlığını kaçıran Baki Ergül de aday adayları arasında yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hyr IP: 78.161.210.xxx Tarih : 4.12.2008 11:10:27

istemiyoruz ya gürseli geçen dönem de aday oldu çkmayınca hiç bi çalışmaya destek vermedi biz öyle çakma chp lli istemioruz