3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Herşey Sinop için

Sinop Genç İşadamları Derneği (SİNGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Yılmazer, derneklerinin ilde ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda aktif rol üstleneceğini ve kısa sürede yaptırım gücüyle çözüm üreten bir kurum haline geleceğini söyledi.


SİNGİAD yeni yönetimi, ilk basın toplantısını Kumsal Otel’de yaptı. Düzenlenen toplantıyla birlikte, Genç İşadamları Konfederasyonu (TUGİK) üyesi olan dernek, çalışmalarına start verdi.

SİNGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve TUGİK Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Yılmazer, programda yaptığı konuşmada, derneğin vizyon, misyon, ilke ve hedeflerini anlattı. Yılmazer, “SİNGİAD olarak ilde ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda aktif rol üstleneceğiz ve kısa sürede yaptırım gücüyle çözüm üreten bir kurum haline geleceğiz” dedi.

Aykut Yılmazer, Sinop'un ekonomik, sosyal, kültürel açıdan yapılanmasını, gelişmesini ve aynı zamanda ulusal ve uluslararası platformda temsil edilmesini sağlamak, çalışma ve organizasyonlar yapmak, yani yeni stratejiler belirlemenin derneğin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 20:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZEHRA ŞİMŞEK IP: 85.107.252.xxx Tarih : 22.05.2008 13:10:05

Aykut Yılmazer ve arkadaşlarını tebrik ediyor, Sinop ve Sinoplular için hayırlı olmasını diliyorum.