3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

İl Genel Meclis Toplantısı

Sinop İl Genel Meclisi'nin nisan ayı 5. ve son oturumu yapıldı.
 
İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda, Meclis Başkanı Hüseyin Erol'un başkanlık ettiği oturumda 22 maddelik gündemin son 5 maddesi görüşülerek karara bağlandı.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu oturumda ilk olarak, merkeze bağlı Demirci köyü Kummet Mahallesi'ne ait köy yerleşik alan planı ve tutanakları, Bayındırlık ve İskan Başkanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nün 29.02.2008 tarih ve 2008/2 sayılı genelgesi uyarınca İl Genel Meclisi'nin onayına sunuldu. 

Türkeli ilçesi Sazkışla köyü Sazak Mahallesi'ne bağlanması istenilen yolun 2008 yılında 1 kilometrelik kısmının ek yeni yol programına alınması hakkındaki daire görüşü raporunun görüşüldüğü oturumda, son olarak Durağan ilçesi, Yandak köyü, pafta 4, parsel 1913'da kayıtlı taşınmaz için yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı raporu, jeolojik-jeoteknik etüt raporu sanayi amaçlı uygulama imar planı talebi meclise sunuldu.
 
Oturum gündemin 21. maddesi olan dilek ve temenniler ve 22. maddede yer alan gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle son buldu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 12:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?