3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

İl Genel Meclisi toplandı

Sinop İl Genel Meclis toplantısında, Karakum mevkisindeki İl Özel İdaresi'ne ait apart ve bungolavların satışına ilişkin gündem maddesi, Bayındırlık ve İmar Komisyonu'na havale edildi.


İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol'un başkanlık ettiği oturumda 19 maddelik gündemin 6 maddesi üzerinde görüşüldü. Böylece son oturumla birlikte 13 madde üzerinde görüşme sağlanmış oldu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu oturumda Ayancık ve Saraydüzü ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Mütevelli Heyetlerine birer üye seçildi.

Oturumda bazı köylerin, köy yerleşik alanı ve civarı tespit haritalarına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen raporlar görüşülerek, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Ayrıca, Karakum mevkisindeki İl Özel İdaresi Müdürlüğü'ne ait olan apart ve bungolavların satışına ilişkin gündem maddesi görüşülerek Bayındırlık ve İmar Komisyonu'na görüşülmek üzere havale edildi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:20:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?