3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

İl Genel Meclisi toplantısı

Sinop İl Genel Meclisi'nin haziran ayı üçüncü oturumu yapıldı.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Erol'un başkanlık ettiği oturumda, 26 maddelik gündemin 6 maddesi görüşüldü.

Bugünkü oturumla birlikte toplam 16 madde üzerinde görüşülmüş oldu. Oturumda, Vali Zeki Şanal tarafından tekrar görüşmek üzere meclise iade edilmesi ardından iki gün önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bazı yatırım programlarında değişiklik yapılması ve ödeneklerinin aktarılmasına ilişkin karar tekrar görüşüldü.

Buna göre Durağan ilçe kapalı spor salonu için ayrılıp, daha sonra meclis tarafından öğrenci yurdu için kullanılması kararlaştırılan fasıldaki 300 bin YTL'nin Sinop'ta yapılacak olan lise ile ilgili fasla aktarılması ile Boyabat ilçesindeki Milli Eğitim faslındaki paranın Durağan Cumhuriyet İlköğretim Okulu ek binasında kullanılmak üzere aktarılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Oturumun diğer 5 maddesinde yer alan köy yerleşik alanı ve civarı tespitine ait İmar ve Bayındır Komisyonu'ndan gelen raporlar görüşülerek kabul edildi.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 17:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?