3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

İlçe Başkanı'na yakın koruma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ünal'a, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yakın koruma tahsis edildi.


Yaklaşık 5 aydır korumayla gezen Başkan Ahmet Ünal, kendisini bir an bile yalnız bırakmayan Sinop Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nden bir polis memuru tarafından korunuyor.

Kendisinin koruma talebi olmadığını belirten Ahmet Ünal, niçin ve kimlerden korunduğunu herkesin bildiğini söyledi. Ünal, "Devletimiz her şartta vatandaşını korumak ve onun güvenliği için elinden geleni yapar. Benim herhangi bir koruma talebim olmadı. Ancak bazı telefonlar dinlenmiş olmalı ki, korumaya ihtiyacım olduğu ve can güvenliğim noktasında bir problem olduğu tespit edilmiş. Herkes küçücük Sinop'ta ne koruması diye soruyor. Ben de diyorum ki, benim kimlerle mahkemelik olduğum belli. Gidin onlara sorun" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 15:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kaiser Soze IP: 195.50.110.xxx Tarih : 2.09.2008 16:57:28

Size bir iki çift sözüm var. Siz birilerinin taşeronluğunu yapıyorsunuz o belli ama sonunda siz kötü olacaksınız ve taşeronluğunu yaptığınız kişiler iyi olarak kalacak. Sizin adınız kötüye çıkacak ve Sinop şehrinde sizden kötü insan olmayacak. Ayrıca davalık olduğunuz konularla ilgili olarak biraz geniş düşünürseniz sadece davalık olduğunuz kişiye değil bir çok masum insanada kötülük etmiş olacaksınız. Çünkü hukukta emsal gösterme diye birşey var ve emsal gösterilip başka kişlere de bu uygulamalar başlayacak bu sırada siz ne yapacaksınız. İşte esas o zaman sizin yüzünüzden başlarına iş gelmiş halkla başbaşa kalacaksınız husumetiniz olan kişilerle değil ama masum insanlara ceza çektiren biri olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak benden uyarması. Siz en iyisimi uğraşmayın sonunda halka hesap vermek zorunda da kalmayın. Bu arada düşmez kalkmaz bir Allah'tır deyin ve eğer bir yanlışlık söz konusuysa Allah'a havale edin nihayetinde herkez yaptığının karşılığını öyle yada böyle görür.