5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

İmam internet aşkını seçti

Sinop'un Durağan İlçesi'ne bağlı Çampaşasakızı Köyü camisinin imamı 37 yaşındaki Dursun Özkök, iddiaya göre internette tanıştığı bir kadın yüzünden, 3 çocuğunun annesi, hamile eşi 36 yaşındaki Emine Özkök'e boşanma davası açtı.

Emine Özkök, “Beni bırakıp ona gidecek” derken imam Dursun Özkök ise “Geçinemiyoruz ve bu yüzden boşanmak istiyorum. Hayatımda başka kadın yok” diye konuştu.

Durağan İlçesi'ne 13 kilometre uzaklıktaki Çampaşasakızı Köyü camisinde kadrolu imam olarak görev yapan Dursun Özkök, iddiaya göre internette tanıştığı bir kadın yüzünden 16 yıllık eşi Emine Özkök'e boşanma davası açtı. Eşinin dava açması üzerine, ikizlerine hamile Emine Özkök, 15 yaşındaki Büşra Nur, 12 yaşındaki Kübra Nur ve 11 yaşındaki Melih Can'la birlikte Sinop'taki babaevine döndü.

ÜZÜNTÜDEN ERKEN DOĞUM YAPTI

Emine Özkök, yaşadığı sıkıntı nedeniyle geçen hafta fenalaşarak Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı ve erken doğum yaparak ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Ancak bebeklerden biri doğumdan kısa sonra yaşamını yitirdi. Yeni dünyaya gelen adı henüz konulmamış bir erkek bebek ve diğer 3 çocuğuyla ortada kaldığını söyleyen Emine Özkök, “3 ay önce bana boşanma davası açtı. Onun yüzünden ikiz bebeklerimi 7 aylıkken dünyaya getirdim. Bebeklerimden biri öldü. Diğeri de rahatsız. Tüm bunlar kocamın internet aracılığı ile tanıştığı kadın yüzünden başıma geldi. Kadın İstanbul'da yaşıyor. Beni bırakıp ona gidecek. Bana kim olduğunu söylemedi. Gizli gizli evde internette onunla konuşuyor. Çocuklarım birkaç kez kendisini yakaladı” dedi.

Özkök çiftinin Durağan Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen boşanma davasının geçen 20 Ocak'taki duruşmasında tanık olarak dinlenen çocuklarından Kübra Nur Özkök, babasının internet aşkı olduğunu doğruladı.

“BABAM, İNTERNETTE KADINLA GÖRÜŞÜYORDU”

Kübra Nur Özkök, “Geçen yaz babamın internette bir kadınla sürekli görüştüğünü gördüm. Bu sebepten dolayı annemle aralarında ilk kez tartışma çıktı. Bilgisayar bizim odada olduğu için babamın bazen sabahlara kadar bu kadınla görüştüğüne tanık oldum” dedi.

Melih Can Özkök de babasının 6- 7 ay önce internette bir kadınla görüşmeye başladığını belirterek, “Babamın internette kadın ile görüştüğünü gördüm. Açık olan kameradan görüşüyorlardı. Bu görüşmeden sonra annem ile babam arasında sorunlar çıkmaya başladı. Bir gün babam annemi dövdü” diye konuştu.

Ailenin büyük kızı Büşra Özkök ise boşanmaları halinde babasının yanında kalmak istediğini söyleyerek, annesi ile babası arasındaki tartışmaların 2-3 yıl önce başladığını ileri sürdü. Annesinin, babasına, ‘sakar, salak, perişanın çocuğu’ diye hakaretler ettiğini ileri süren Büşra Özkök, “Babamın annemi dövdüğünü görmedim. Annem, babamın internetten bir kadınla görüştüğünü söylüyordu. Ancak babam internette genellikle müzik sitelerine girerdi. Annem çok sık gezdiği için babam da buna kızıyordu. Tartışmalar bundan kaynaklanıyordu” dedi. 31 yaşındaki Kamil Kayıkçı da ablasını ortada bırakan ve imam eniştesini suçlayarak, “Adamda vicdan kalmamış. Bu nasıl bir insanlık anlamadım” diye konuştu.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Bu arada boşanma davası açan, 16 yıllık imam Dursun Özkök, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Köydeki görevine devam eden imam Özkök, “Geçinemiyoruz ve bu yüzden boşanmak istiyorum. Hayatımda başka kadın yok” demekle yetindi. İmam Dursun Özkök, iki çocuğunun duruşmada tanıklık yaparken eşinin baskısı nedeniyle aleyhine ifade veridğini de ileri sürdü.

..
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 22:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?