3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

İmamhatipliler pilav gününde buluştu

Sinop İmam Hatip Lisesi mezunları, bu yıl 5.'si düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

Sinop İmamhatipliler Derneği (SİMDER) tarafından mezunların kaynaşmasını sağlamak amacıyla İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa, imam hatip mezunlarının yanı sıra, AK Parti Sinop Milletvekilleri Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Akova, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ünal, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve AK Partili ilçe başkanları katıldı.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programa katılan eski mezunlar, öğrencilik hatıralarını anlattı. Sinop İmamhatipliler Derneği SİMDER Başkanı Yüksel Sandalcı, pilav gününün asıl amacının kaynaşmak olduğunu belirterek, programa katılanlara teşekkür etti. Daha sonra da etkinlikte eski mezunlara dernek tarafından hazırlanan pilav ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 17:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muammer MEHMETBEYOĞLU IP: 78.185.139.xxx Tarih : 10.08.2008 16:27:20

bu yılda benden habersiz pılav yediniz neyse siz degerli camiamıza düzenlediginiz bu günden dolayı teşekkür ederim. INSALLAH seneye aynı catı altında bulusuruz. Kim öle kim kala...