5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

İşte AK Parti İl Meclis adayları

AK Parti'nin Sinop İl Genel Meclisi adayları açıklandı.


AK Parti Sinop merkezde belediye başkan aday adaylığı sürecinde AK Parti Sinop Belediye Başkan Aday Adayı olan Uğur Giresun, AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Mustafa Demirel, AK Parti Sinop Gençlik Kolları Başkanı Sinan Güner ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Tabak'ı il genel meclisi adayı olarak gösterdi. Böylece yeni nüfus verilerine göre Sinop merkezde 3'ten 4'e çıkan il genel meclisi için yarış başlamış oldu.


Sinop'un en genç il genel meclisi adayı olan Gençlik Kolları Başkanı 28 yaşındaki Sinan Güner, kendisinin aday gösterilmesinin AK Parti'nin gençlere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi. Sinan Güner, "Yerel seçimler kapsamında parti teşkilatımızın istişaresi neticesinde, gençliğin sorun ve problemlerini en yakından bilen bir kişi olarak beni il genel meclisi adaylığına layık gördüler.

Halkımızın ve gençlerimizin bizi değerlendireceğine eminim. Sayın başbakanımızın ve partimizin gençlere vermiş olduğu önem herkesçe biliniyor. Bildiğiniz gibi bu verilen önem seçilme yaşının 25'e düşürülmesiyle en iyi şekilde gösterilmiştir. Böylece Türk gençliğinin ufku ve yönü açılmıştır. Başbakanımız bize bu şansı verdi. Bu şansı Sinop'ta avantaja çevirme çağrısında bulunuyorum. Gençlerimiz gelsinler, siyasette aktif rol alsınlar" dedi

İha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 22:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus emre iLiq IP: 88.252.57.xxx Tarih : 21.02.2009 23:03:26

Durmak yoq yoLa devam... başarılarınızın devamını dileriz  sevgi  ve  saygılarımla