3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

İşte filenin şampiyonları

Sinop'ta, ‘26. Gençlik Haftası’ ekinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Üniversiteliler Arası Voleybol Turnuvaları’ sona erdi.

İki gün süren ve Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya Sinop Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve yüksekokullar katıldı.

Gençlik Merkezi organizesinde yapılan turnuvanın final karşılaşmasında erkeklerde; Eğitim Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi’ni setlerde 3-2 yenerek turnuvadan birinci olarak ayrıldı.

Bayanlarda ise Sağlık Yüksek Okulu, Su Ürünleri Fakültesi'ni 3-0 yenerek birinci oldu. İki gün boyunca öğrencilerin ilgiyle izlediği müsabakalar sonunda dereceye giren kulüplere ödülleri Gençlik Merkezi Müdürü Burhanettin Akpınar tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 11:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan küçükoğlu IP: 88.250.231.xxx Tarih : 25.05.2008 13:40:07

ya bu tür ama daha kapsamlısı 2000 yılında polis akademsisnde olmuştu vede o dönem tüm süper ligde forma giyen bayan ve erkek voleybolcular iştirak etmişti ben de kendilerine özellikle bayanlara eşlik etmiştim ne günlerdi beeee hala görüştüğüm milli voleybolcu bayanar var ne günlerdi beeee akademi farkı ...orada zor ama olsun isterim biraz