3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Kayıkçıoğlu TSO Başkanlığı’na talip

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) ocak ayında yapılacak olan başkanlık seçiminde yarış başladı.

Geçen günlerde mevcut başkan Erol Derici'nin dördüncü ve son kez tekrar aday olması ardından, iş adamı Akif Kayıkçıoğlu da TSO Başkanlığı’na aday olduğuna açıkladı.

Yaptığı açıklamada, Sinop TSO Başkanlığı’na aday olduğunu belirten Akif Kayıkçıoğlu, yapılacak olan seçimler sonrasında Sinop ticaretinin geleceğinin değiştirilmesine talip olduğunu söyledi.

Sinop'un ilçeleri dahil büyük bir değişime imza atmasına yönelik projelerinin olduğunu kaydeden Kayıkçıoğlu, "Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, oda seçimlerine Sinop'ta, sanayici, esnaf, tüccar, müteahhit ve turizmci arkadaşlarımızla oluşan birlikteliğimizle önümüzdeki günlerde yapılması öngörülen seçimlere katılmak üzere yola çıktık. Amacımız, Sinop ticaretine ve sanayisine Sinop'un geleceğine yön verecek projelerimizle, yeni bir ivme kazandırmak ve istihdam sağlamaktır. Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu bağlamda meslek komitelerinin de mecliste işlevlik kazanmaları sağlanacak, organize sanayi dahil olmak üzere yeni iş sahalarında Sinop esnaflarına oda olarak ücretsiz rehberlik hizmetleri verilecektir. Amacımız, yatırımcıların bürokrasiye boğulmadan kalıcı yatırımların önünün açılması, sinop ticaretine ve ülkemiz ekonomisine katılımının sağlanması olacaktır. Sinop'ta yaşayan herkesin bildiği gibi mevcut STSO yönetimi 13 yıldan buyana aynı başkan yönetiminde görevini ifa etmekte olup kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde daha iyi hizmet için bu göreve talibiz" diye konuştu.

Akif Kayıkçıoğlu ayrıca, yapılacak seçimlerde adeta Sinop ticaretinin kaderinin oylayacağını belirterek, "Her sorumlu seçmen gibi oy kullanımında katılımın yüksek olması ve oy kullanacak seçmenlerin yetki belgelerini temin ederek gününde oy kullanmaları gerekmektedir. Yeni dönemde tüm kamu kurumlarıyla, siyasetiyle, iş adamıyla ve Sinoplusuyla uzlaşık, kalkınmayı kendine hedef edinmiş, inanmış, kararlı arkadaşlarımızdan oluşan birlikteliğimizde buluşacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 13:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?