4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNOP

Kızılay Afet hazırlıklarına başladı

Sinop'ta, Türkiye Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi tarafından "Afet Hazırlık Çalışmaları" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Sinop Kızılay Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi Müdür Vekili Aydın Nursel, merkezde görevli 3 uzman ve Kızılay ilçe şube başkanları ile Sinop'ta görev yapan Kızılay yetkilileri katıldı.

Tanışma bölümüyle başlayan toplantıda konuşan Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi Müdür Vekili Aydın Nursel, başlattıkları program kapsamında bölgesel afet hazırlık çalışmasının yapıldığını söyledi. Etkinlik dahilinde, yerel yönetimler ile Kızılay şube başkanları işbirliği ve koordinasyonunun sağlanmasının amaçlandığını kaydeden Nursel, ziyaret ile birlikte kurumsal tanışma ve müdürlük çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi.

Yapılan konuşmalar ardından Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi Asistanı Seher Tezeren tarafından afet hazırlık çalışmaları hakkında sinevizyon eşliğinde katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:29:45
Güncelleme :20 Mart 2009 Cuma 18:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?