3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Kundakçı kameraya takıldı

BARI ATEŞE VERİP, OLAYI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Sinop'ta bir kafe-barı ateşe veren ve olayı cep telefonuna kaydeden kundakçı, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, Sinop kent merkezi Aşıklar mevkisinde Sinop Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Öz'e ait 'Republic' adlı kafe-barda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde kafe-bara eğlenmeye gelen S.K, bir bar çalışanı ile tartıştı. Daha sonra bardan ayrılan S.K, bir akaryakıt istasyonundan bidonla benzin alarak gece saat 03.30 sıralarında kapalı olan barın önüne geldi. Önce cep telefonuyla mesaj çeken S.K, daha sonra telefonunun video kaydını başlatarak, telefonunu olayı kaydetmesi için bir kenara koydu. Ardından barın önüne bidondaki benzini boşaltan S.K, çakmakla benzini ateşledi.

S.K olayı kendi cep telefonuna kaydederken, güvenlik kamerasının kendisini çektiğinden habersiz olay yerinden ayrıldı. Bu sırada alevler işyerini tamamen sararken, yangına Sinop Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. İşyerinin tamamen kullanılamaz hale geldiği yangında yaklaşık 50 bin TL'lik maddi zarar oluştu. Güvenlik kamerasının incelenmesi sonucu polis tarafından yakalanan S.K., çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İşyeri sahibi Gürsel Öz, zanlının serbest bırakılmasının şokunu yaşadığını belirtti. Öz, "Adam geliyor işyerimi yakıyor. Suçunu mahkemede itiraf ediyor ve elini kolunu sallayarak çıkıyor. Şimdi hangi esnafımız gece yatağında rahat uyur" diyerek tepkisini dile getirdi.

BARI ATEŞE VERİP, OLAYI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ
BARI ATEŞE VERİP, OLAYI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ
BARI ATEŞE VERİP, OLAYI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 10:18:02
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 17:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?