5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

KUZKA logosunu seçti

KUZKA LOGOSUNU SEÇTİ

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Kastamonu Valisi Mustafa Kara başkanlığında Sinop'ta yapıldı. Toplantıda ajansın logosu belirlendi.

Valilik salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Demirel, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Başesgioğlu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Hayrettin Çelikten, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Halil Öztosun katıldı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nda genel sekreter istihdamının şartlarının görüşüldüğü toplantıda, ajansın logosu belirlendi. Daha önce seçilen 6 logo arasından bir tanesi oy çokluğu ile kabul edildi. Sinop, Kastamonu ve Çankırı il haritalarının bulunduğu logoda, kuzeyi temsil eden yıldız, kalkınmayı temsil eden güneş şeklinde çark ve her üç ilde bulunan önemli dağları temsil eden dağ figürü yer alıyor. Kastamonu Vali Mustafa Kara, seçilen logo üzerinde küçük değişiklikler yapılacağını söyledi.

KUZKA LOGOSUNU SEÇTİ
KUZKA LOGOSUNU SEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 18:42:00
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 18:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?