3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Memur-Sen iftar verdi

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Sinop İl Temsilciliği tarafından geniş katılım iftar yemeği verildi. Sinop Polisevi'nde düzenlenen ve çok sayıda bürokrat ve siyasinin hazır bulunduğu iftar yemeğine ünlü oyuncu Saruhan Hünel de katıldı. 

Yemek programı ardından açılış konuşması yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Aslan, sendikanın misyon ve hedeflerini anlattı. Memur-Sen için yeni bir dönemin başlayacağını belirten Aslan, "Bu ülke için, bu ülkenin insanı için Memur-Sen var olmalı ve en büyük olmalı. Yeni bir dönem başlıyor. Memur-Sen'i yetkiye taşıyacak bir dönem. Bu dönemin ramazanla birlikte başlamasının bereketiyle, her birimiz ihtiyacımız olan yetki için elimizden geleni yapmalıyız. Bir adım kaldı. O bir adımı hep birlikte atacağız. Yarınlarımız için bu adımı atmak zorundayız" diye konuştu.
Programda AK Parti Sinop Milletvekilleri Kadir Tıngıroğlu ve Abdurrahman Dodurgalı ile AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu da birer konuşma yaptı. İftar yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, daire müdürleri ile Memur-Sen'e bağlı tüm sendikaların üyeleri katıldı. Bu arada, AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun davetlisi olarak Sinop'a gelen ünlü dizi oyuncusu Saruhan Hünel de geceye katılan renkli simalar arasında yer aldı. Birçok kişi ünlü oyuncu ile fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 09:43:41
Güncelleme :16 Eylül 2008 Salı 09:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?