3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Merkez İlçe'de kongre hazırlığı

AK Parti İl Kurucu Üyesi ve iş adamı Cengiz Tokmak, 2 Kasım’da yapılacak olan AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde aday olduğunu açıkladı.


Kendisine ait büroda gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla genel kurula hazırlandığını duyuran Cengiz Tokmak, adaylığını açıklamasına gerekçe olarak tabandan gelen isteği gösterdi.

Partide birleştirici bir yol izleyeceğini belirten Tokmak, yaptığı açıklamada, "2 Kasım Pazar günü yapılacak olan AK Parti olağan genel kurulu için başkan adaylığımı açıklıyorum. Herkesin sorununu dinleyerek çözüm üretme yoluna gideceğim. Özellikle belirtmek isterim ki hiç kimseyle hiç bir şekilde sorunuz ve problemimiz yok.

Bu zamana kadar partimize hizmet eden tüm arkadaşlarımız başımızın tacı" dedi.
Parti içinde birleştirici ve bütünleştirici olmaya çalışacaklarını ifade eden Cengiz Tokmak, "Daha önce partimizde değişik zamanlarda yönetim kurulu üyeliği yaptım. Partinin de il kurucu üyesiyim. Bundan sonra da kazansak ta kaybetsek de görevlerimiz sürecek. Amacımız Sinop'a en iyi şekilde hizmet etmek. Her şey ülkem ve Sinop için" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 17:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?