3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

MHP, Sinop adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısıyla, il merkezi ve ilçelerdeki belediye başkan adayları ile il genel meclis ve belediye meclis üye adayları kamuoyuna tanıtıldı.
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya parti üyeleri de katıldı. Toplantıda konuşan MHP Sinop İl Başkanı Mehmet Şişek, ülke genelindeki hiçbir farklılığı ayırmadan kucaklayan, bütünlük siyaseti yapan tek parti olduklarını söyledi. 29 Mart sabahı yerel yönetimlerde söz sahibi olacaklarını ifade eden Şişek, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Sinop'umuzun her köşesinde seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza tüm kalbimle inanıyorum" dedi.
Daha sonra tüm adaylar, Bozkurt selamıyla partilileri selamladı. Toplantıda açıklanan belediye başkan adayları ilçe ve beldelere göre sırasıyla şöyle;
Sinop merkez ilçe Ahmet Alkan, Boyabat İlçesi Hasan Kara, Durağan İlçesi Ömer Yılmaz, Dikmen İlçesi Şenol Köse, Erfelek İlçesi Muzaffer Arslan, Gerze İlçesi Adem Uzun, Saraydüzü İlçesi Kaşif Öztürk, Türkeli İlçesi Mustafa Özoğul, Güzelkent Beldesi Adem Erunsal ve Yakakent Beldesi Vural Karasu."
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2004 Perşembe 23:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?