3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

MHP başkan adayını ilan etti

Türkiye genelinde 2009 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlere 9 ay kala siyasi partilerin belediye başkan aday adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Boyabat İlçe Başkanlığı düzenlediği bir toplantıyla belediye başkan aday adayını halka ve basına tanıttı. Parti binası toplantı salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Boyabat MHP İlçe Başkanı Fahri Ulusoy, yeni dönem Boyabat Belediye Başkan adaylarının Bilal Şimşirgil olduğunu söyledi.

Ulusoy, Boyabat Belediyesi'ni devralma zamanları geldiğini belirterek, "Bütün arkadaşlarımızın ve partililerimizin yapacakları ortak bir çalışmayla yeni dönemde başkan koltuğuna adayımızı oturtacağız. Akabinde hakkımız olan ve ilçemizin ihtiyacı olan hizmetleri de bir bir gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Belediye Başkanı aday adayı Bilal Şimşirgil ise, ülkesini ve ilçesini seven tüm milliyetçilerin adresinin MHP olduğunu ileri sürerek, "Artık daha emin ve güçlü adımlarla önümüzdeki yolları kat edeceğiz." dedi.

Zaman
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan IP: 88.248.20.xxx Tarih : 23.07.2008 19:09:07

hayırlısı ile fahri reis,bilal reis ve dava arkadaşlarımız bu işi omuzlayıp götürecek boyabatta herşey belli geriye beklemek kalıyo.ALLAH A emanet olun sayın ülküdaşlarım