3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

MHP Sinop adayını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 28 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Sinop Belediye Başkanlığı için eğitimci Ahmet Alkan’ı aday gösterdi.

MHP Sinop İl Başkanı Mehmet Şişek, parti binasında yaptığı açıklamada, 28 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayını açıkladı. Şişek, adaylarını yaklaşık 70 kişiden oluşan il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı toplantıda oy birliği ile belirlediklerini ve adaylarının Sinop Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Alkan olduğunu söyledi.

Yapılacak yerel seçimlerde Sinop merkezde tek rakiplerinin CHP olduğunu ve CHP’ye de büyük oy farkıyla geride bırakacaklarını ileri süren Şişek, "Sinop merkezde yaklaşık 7 binin üzerinde oy hedefliyoruz. İddialı olmadığımız dönemlerde bile merkezden en az 2 bin 500 oy oranına sahip bir parti olarak o kadar iddialı konuşuyorum. Adayımızın Sinop’ta çok sevilen bir kişi olması ve oy potansiyelimizin merkezde yüksek olması partimizin il merkezimizde belediyeyi almasını sağlayacaktır. Biz bu işe inandık. İnanmak başarmanın yüzde 99.9’udur felsefesi ile hareket ediyoruz" diye konuştu.

SİNOP-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2003 Cuma 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 12:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?