5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

MHP Sinop adayını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Kurt'u düzenlenen törenle basına tanıttı.


MHP Sinop İl Başkanlığı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı İsmail Özhan, Merkez İlçe Başkanı İlhan Aydemir, eski il başkanı Mehmet Şişek ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Oldukça coşkulu bir şekilde parti salonuna giren Ali Kurt'u partililer alkış ve sloganlarla karşıladı.
İl Başkanı İsmail Özhan'nın yaptığı açılış konuşması ardından katılımcılara hitap eden MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Kurt, Sinop'ta iddialı olduklarını ve 29 Mart akşamı Sinop'u MHP'li belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Ali Kurt, "Güzide şehrimiz Sinop'a yıllardır hizmet edenlere sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Ancak, bunlar yeterlimi? Elbette hayır. Bundan önce görev yapan sayın başkanlar şehirleşmenin ve gelişmenin gereği olan şehircilik anlayışı yerine güncel yaklaşımlarla görselliğe hitap ederek günü kurtarıp dönemi bitirmişlerdir.

Şayet problemler çözülmüş olsaydı, bugün Sinop'ta sözü edilen sorunlar karşımızda bulunmazdı. Çözmedikleri ve çözemedikleri sorunları gündemde tutarak sizlerin oylarına talip olanları sizler biliyorsunuz. Önce acil hizmetlere, sonrasında da kalıcı hizmetlere sayın halkımızın MHP'nin hizmet yaklaşımıyla, Sinop'u Türkiye hizmet haritasında farkındalık oluşturan örnek bir şehir haline getirildiğini hep birlikte yaşayacağız. Bu sefer halkımızın teveccühünün MHP'den yana olmasına talibiz" diye konuştu. Ali Kurt daha sonra, Sinop için hazırladıkları projeleri ana başlıklar halinde açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 11:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ KAYMAK IP: 85.98.40.xxx Tarih : 5.02.2009 00:14:06

Yolun açık olsun sayın adaşım Ali Kurt. İnşallah Sinop'ta da MHP'nin 3 hilali dalgalanacak. Başarılar diliyorum.