2
Mayıs
2024
Perşembe
SİNOP

Müdür yardımcısına hazin veda

KALP KRİZİNDEN ÖLEN MÜDÜRE GÖZYAŞI

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Sinop Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Meriç Karakaş (48), gözyaşları içinde toprağa verildi.

Meriç Karakaş için görev yaptığı okul önünde tören düzenlendi. Törende Meriç'in ailesi, mesai arkadaşları ve öğrencileri gözyaşlarını tutamadı. Törene Meriç Karakaş'ın acılı ailesi ile Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Gülünay, milli eğitim şube müdürleri, Karakaş'ın mesai arkadaşları, öğrenciler ve çok sayıda eğitimci katıldı. Meriç Karakaş'ın cenazesi okul önüne getirildiği sırada ayakta durmakta güçlük çeken acılı eş Güliz Karakaş ile kızları Nisa ve Sena gözyaşlarına boğuldu.

Törende konuşan Okul Müdürü Orhan Başkan, duygulu anlar yaşadı. Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz de konuşmasında acılı aileye ve Karakaş'ın mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Yapılan konuşmalar ve duanın ardından Meriç Karakaş'ın cenazesi Sinop Alaaddin Camisi'ne götürüldü. Karakaş, burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kent mezarlığında toprağa verildi.

Meriç Karakaş, evli ve 2 çocuk babasıydı.

KALP KRİZİNDEN ÖLEN MÜDÜRE GÖZYAŞI
KALP KRİZİNDEN ÖLEN MÜDÜRE GÖZYAŞI
KALP KRİZİNDEN ÖLEN MÜDÜRE GÖZYAŞI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 15:05:02
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 18:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?