3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Müftü Demirtaş, özlem giderdi

Çaycuma ilçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, eski görev yeri olan davet edildiği Sinop’un Ayancık ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Müftüsü eski görev yeri olan Sinop’un Ayancık ilçesinde düğüne katıldı. Ayancık’ta 6 yıl görev yapan Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın ziyaretinin 6 gün sürdüğü kaydedilirken ziyarette bir çok etkinliğin gerçekleştiği belirtildi.

Çaycuma halkının saygıdeğer olduğunu ifade eden Müftü Demirtaş, Ayancık ve Çaycuma’da görev yaparken gayretle çalıştığını kaydetti. Demirtaş konuşmasında şunları söyledi:

“Gezimiz dolu dolu geçti. Gönül dostları ile tekrar buluşmak bizi mutlu etmiştir. Düğün ve sünnet programları vesilesi ile geldik. Dostlarımız Ayancık'a gelişimizin şehri dalgalandırdığını söyledi. Bu güne kadar 3 ilçede çalıştım. Her görev yaptığım yerde elimden geldiği kadar samimiyetle ve gayretle çalıştım. Anadolu insanının gönlünde din adamının ayrı bir yeri var. Biz din adamları olarak gönüllerin hakimiyiz. Bunun farkında olarak hizmet ettik. Her vazife yaptığım yere çok mutlu bir şekilde giderim. Bizim halkımız irfan sahibidir. Vatandaşımız bizi gönüllerini açarak karşılıyor. Ayancık'ta da böyle olduğunu görmek beni mutlu etmiştir. Çaycuma insanı da gerçekten çok saygıdeğer, dindar, misafirperver ve zariftir,."

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 22:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?