5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Muhtar adayından 'bedava sünnet' vaadi

Yerel seçimlere sayılı günler kala, belediye başkan adayları kadar, muhtar adayları da seçmenleri etkilemek için ellerinden geleni yapıyor.


Sinop'ta Kefevi Mahallesi için muhtarlığa soyunan emekli sağlık memuru Tuğrul Kayacan (64), seçim kampanyası kapsamında seçildiği takdirde sünnet ve diğer sağlık hizmetlerini ücretsiz yapacağını balkonuna astığı pankartla duyurdu. Kayacan, muhtar seçildiği taktirde sağlıkla ilgili pansuman, sonda takma, gebelik testi, kulak delme ve yıkama, serum takma, tansiyon ölçme, açlık kan şekeri ölçme, enjeksiyonlar ve sünnet gibi çeşitli sağlık sorunlarıyla ilgili hizmetlerin ücretsiz olarak yapılacağı vaadindebulunuyor.

Kayacan'ın yeni kampanyasıyla birlikte 8 adayın yarışacağı muhtarlık yarışı da hareketlendi. İl Sağlık Müdürlüğü'nden emekli olduktan sonra sağlık kabini açan Tuğrul Kayacan, kampanyasının ayrıntılarını anlattı. Vatandaşa en iyi hizmeti vermek için Kefevi Mahallesi'nden muhtarlığa soyunduğunu belirten Tuğrul Kayacan, "Emekli olduktan sonra vatandaşlarımıza hizmete devam etmek istiyorum. Bu nedenle aday oldum. Seçildiğim takdirde belirttiğim konularda ücretsiz hizmet vereceğim" dedi.


Tuğrul Kayacan ayrıca, seçildiği takdirde cadde ve sokak isimlerini Türkçe ve gramere uygun hale getirmeyi de planladığını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?