3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Nikah salonu için düğmeye basıldı

Sinop'ta nikah salonu ve kompleksi yapılması için belediye tarafından çalışma başlatıldı. 

Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, belediyenin teknik personeli ve proje uzmanlarıyla birlikte nikah salonu ve modern kompleksin yapımının planlandığı Aşıklar Caddesi üzerindeki Belediye Konservatuvarı Müdürlüğü bahçesinde açık hava toplantısı yaparak, proje çalışmalarına start verdi. Bir ay gibi kısa bir sürede proje çalışmalarının tamamlanarak, mevcut binanın yıkılacağını ve zaman kaybetmeden yeni kompleksin yapımına başlanarak tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, "Ben belediye başkanı olmadan önce adaylığım sırasında vatandaşıma bazı taahhütlerde bulunmuştum. Bunları yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum. Bulunmuş olduğum taahhütlerin hepsini aşağı yukarı yerine getirdim. Bu arada görevim esnasında da bazı sözler verdim. Bunlardan bir tanesi de Konservatuvar Müdürlüğü'nü bulunduğu binadan alarak, belediyemize kazandırdığımız eski TEKEL Müdürlüğü binasına taşınarak ve konservatuvarın yerine de nikah salonu yapmaktı. Bu önemli eksikliğin giderilmesi yönünde önemli bir çalışmaya başlamış bulunuyoruz. Bugün belediyemizin teknik personeli ile dışarıdan getirttiğimiz uzman arkadaşlarımızla birlikte bir toplantı düzenledik ve birlikte fikir cimnastiği yaptık. 

Önümüzdeki günlerde burası yıkılarak yerine yeni bir bina yapılacak ve bu binanın giriş katı nezih bir nikah salonu olacak. Binanın üst katıda modern bir restoran yapılacak. Bu alan Sinop'un en güzide ve nezih bir mekanı olacak. İnşallah yüzümüzün akıyla bu projeyi tamamlayıp, bir an önce halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 18:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kardelen IP: 88.230.126.xxx Tarih : 4.04.2008 20:39:01

GÖREVE GELDİĞİN İLK GÜNDEN BU YANA SİNOP İÇİN DEĞİL KENDİ MENFAATLERİN İÇİN ÇALIŞTINN.YAPMAYI PLANLADIĞIN NİKAH SALONUDA BUNLARDAN SONUNCUSU SANIRIM.YENİ ALDIĞIN TIRINLA NIKAH SALONUNUN YAPIMINDA KULLANACAĞIN KENDI ŞİRKETININ ÇIMENTO VE İNŞAAT MALZEMELERİNİN SİPARİŞİNİDE VERDİNMİ BAŞKANNN???SİNOPLU ÇOK İYİ BILIYOR NELER KIMLER ICIN YAPILIYOR!!ÜST KATIDA RESTORANT YAPIYORMUŞSUN KUMSAL OTEL KAPANIRSA MÜŞTERİLERINEDE ARTIK YENI RESTORANTA HIZMET VERIRSINN.SON BİRŞEY OTEL ÇALIŞMALARINIDA HIZLANDIR YEMEKTE AĞIRLAYACAĞIN MÜŞTERİLERINE KONAKLAMA HİZMETİDE VERIRSIN.GERÇEKTEN İSMİNİZ GİBİ ZEKISINIZ,HALK ARASINDA KONUŞULDUĞUNUN AKSINE KAZADAN SONRA KENDINIZ İÇİN DAHA ZEKICE PROJELER ÜRETTINIZ VE DEVAM EDIYORSUNUZ DEVLET BÜYÜKLERIMIZ VE YETKILI MAKAMLAR SIZE BIR DUR DIYENE KADAR BAŞARILAR SAYIN BŞK...