2
Mayıs
2024
Perşembe
SİNOP

Öğretmenler eğitimde!

SİNOP'TA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL GELİŞTİRME SEMİNERİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından meslek ve branş dersleri öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen “Eğitim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme” semineri Sinop'ta başladı.

Sinop Öğretmenevi'nde başlayan seminere ülke genelinden 60 öğretmen katılırken, öğretmenlere iki akademisyen eğitim veriyor.

Eğitimler ile öğretmenlerin müfredattaki yenilikleri kavraması ve eksikliklerin giderilmesinin amaçlandığını belirten Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Araştırma Geliştirme Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Orhan Taner, bu tür eğitimlerin müfredattaki küçük aksaklıkların giderilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Orhan Taner, "Türkiye genelindeki meslek dersleri ve branş dersleri öğretmenlerinin kendi istekleri doğrultusunda, bakanlığımız müfredatındaki bir takım küçük aksaklıkları gidermek, önümüzdeki yıllarda daha iyi eğitim verilmesi için böyle bir seminer düzenledik. Seminerimizi iki akademisyen arkadaşımızın veriyor. Bu seminerler ile öğretmenlerimizin eksikliklerini kapatarak, eğitimin daha da kolaylaşmasını hedefliyoruz. Seminerimiz yaklaşık bir hafta sürecek ve ardından da Erzurum'da da yeni bir seminerimiz olacak" diye konuştu.

SİNOP'TA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL GELİŞTİRME SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 15:17:04
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 18:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?