3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Okullara spor malzemesi desteği

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı'nın Sinop'a gönderdiği ödenek doğrultusunda alınan malzemelerin çeşitli okullara dağıtılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Sinop İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik, okullara spor malzemesi desteğinin sürdüğünü söyledi.

Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2007 yılı bütçesinden gönderdiği ödenekle uluslararası müsabakaların Sinop'ta yapılabilmesi için gerekli olan skorbordun 85. Yıl Kemalletin Sami Paşa Spor Salonu'na alındığını belirten Çelik, "Spor salonu bulunan okullarda badminton sporunun yapılabilmesi için alt yapı malzemeleri sağlandı. Özellikle spor malzemesi konusunda sıkıntı çeken okullara dağıtılması için spor malzemesinin alımı gerçekleştirildi. Bu konuda bakanlığımızdan yeni bir ödenek istendi. 2008 yılı içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak malzeme alımı ve okullara malzeme dağıtımı devam edecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 15:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
huseyintul IP: 88.230.249.xxx Tarih : 16.02.2008 15:25:38

Sayın meb şube müdürümüz, Mustafa ÇELİK gerçekten de genç jenarasyon için ideal bir yönetici, başarılar diliyorum, tutuğunu koparan, saygın kişiliğe sahip, Sinop çok şeyler kazanacak sizinle AMASYA,DAN sevgiler.