2
Mayıs
2024
Perşembe
SİNOP

Orman personeli kan verdi

SİNOP'TA ORMAN PERSONELİ KAN VERDİ

Türkiye Kızılay Derneği tarafından ülke genelinde sürdürülen 'Güvenli Kan Temini Projesi' kapsamında Sinop Orman Bölge Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında Samsun Kızılay Kan Merkezi'nden gelen sağlık ekibi tarafından gerçekleştirilen kan bağışı sırasında ilk kanı Orman Bölge Müdürü Ali Şahin verdi.

Konuşmasında kan bağışının önemine değinen Bölge Müdürü Ali Şahin, orman teşkilatı olarak bu tür kampanyalara destek verdiklerini söyledi. Şahin, "Türk Kızılayı tarafından ülkemiz genelinde sürdürülen kan bağış projesi kapsamında bizlerde Orman Bölge Müdürlüğü personeli olarak bu kampanyaya destek vermek için kan bağışında bulunuyoruz. Bugün bölge müdürlüğümüzde düzenlenen bu kampanyayı önümüzdeki aylarda bir program dahilinde ilçe teşkilatlarımızda da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Sinop Kızılay Şube Sekreteri Hakan Şimşek ise Türk Kızılayı tarafından başlatılan Güvenli Kan Temini Projesi kapsamında Sinop'ta gerçekleştirilen kan bağış kampanyalarına son yıllarda büyük bir katılımın olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 17:55:00
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 18:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?