3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

OSB kurumsal kimliğe kavuştu

Sinop Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müdürü Osman Güleryüz, OSB'nin kurumsal bir kimliğe kavuşturulduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada, Sinop Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) gelinen son noktayı ve yapılan çalışmaları değerlendiren Osman Güleryüz, OSB'de ihalesi yapılan, ancak teknik aksaklıklar sebebiyle yavaş işleyen yatırım programının hızlandırıldığını belirterek, ihale ile yaklaşık 10 milyon YTL değerinde imalat yapılarak, bölgenin eksiksiz hizmete açılmasının sağlandığını kaydetti.

Alt yapı sorunlarının bertarafına ilişkin uygulanan çalışmaları anlatan Güleryüz, "Yaptığımız çalışmalar kapsamında yaklaşık 8 bin metre uzunluğundaki bölge içi ulaşım yollarının tamamı parke kaplandı. Kontrolsüz akış ve aşırı yağışlar sebebiyle, çevreye zarar veren 2 bin 500 metre uzunluğundaki dere ıslah edilerek, beton kaplaması yapıldı. Bölge içi mevcut yangın sistemi işler hale getirildi. Her bir parsel için içme suyu bağlantısı yapıldı. Ayrıca yağmursuyu ve pissu rögarları ve yerleri değiştirilmiş, çalışmayanlar faal hale getirilmiştir" dedi.

Sinop OSB deki mevcut kurumsal noksanlık görülerek, kurumsal kimlik kazandırmak için çalışmalar yapıldığını kaydeden OSB Müdürü Osman Güleryüz, "Bu doğrultuda; giriş nizamiye ve itfaiye binası projelendirilerek, projeler yatırım programına dahil edilmiştir. 2009 yılında inşaatları tamamlanacaktır. Yerinde ve etkin yönetim mantığı ile, iki katlı 500 metre kare alanlı, idari bina projelendirilmiş ve kaba inşaatı tamamlanmıştır. Sanayicinin bilgilere daha rahat erişimi için bir internet sitesi hazırlanmış ve kullanıma açılmıştır. Kurumun logo tasarımı yapılmıştır. Hibe olarak bir hizmet aracı alınmıştır. Alınan medya desteği ile sanayici Sinop'ta yatırıma teşvik edilmiştir" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 16:02:10
Güncelleme :1 Aralık 2008 Pazartesi 16:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?