8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİNOP

ÖSS adayına 'sınav paketi'

Sinop Belediyesi tarafından oluşturulan bir birim, öğrenciler için Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) kullanılacak malzemelerden oluşan paketler hazırlıyor.

ÖSS öncesi Sinop Belediyesi tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı. ÖSS’ye girecek öğrenciler için ayrıca 17 Haziran 2005 günü bir şölen yapılacak. Şölen sonrası ilçelerden gelen yüzlerce öğrenci, tespit edilen ailelerin yanında barındırılacak.

Bu arada, öğrencilere belediye tarafından hazırlanan sınav paketleri ücretsiz olarak dağıtılacak. Paketler belediyenin basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü personeli tarafından sürdürülen hummalı bir çalışma ile hazırlanıyor. Sınav paketlerinin her birinde, kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş bulunuyor.

Öte yandan, Sinop esnafı da belediyenin kampanyasına destek verdi. Konuyla ilgili bilgi veren Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, belediye olarak bu yıl organizasyonun ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, amaçlarının öğrencilerin sınav stresinden kurtulmalarını sağlamak ve hayatlarının dönüm noktası olacak olan üniversite sınavlarında başarılı olmalarına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2005 Cuma 16:53:43
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 16:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?