8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİNOP

ÖSS adaylarına moral şöleni

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, belediye tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve üniversite sınavına girecek öğrenciler için yapılan ÖSS Moral Şöleni’nin bu yıl da tekrarlanacağını söyledi.

Başkan Yılmazer, belediye binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, belediye hizmetlerini anlattı. Yılmazer, ÖSS öncesi gerçekleştirecekleri şölenle ilgili hazırlıkların yaklaşık bir aydır devam ettiğini belirterek, organizasyonun geleneksel hale dönüştürüldüğünü kaydetti.

Yılmazer, "İlçelerden gelip sınav için birçok zorluk yaşayan, sınava giren ve birçok olumsuzluklarla karşılaşan gençlerimiz için Sinop’tan aile tespitlerine, esnaflardan öğrencilerin sınavlarda kullanmaları için gerekli sınav setinin alımına ve birçok sürprizlerin hazırlığına başladık. 17 Haziran 2005 günü sınavdan 2 gün öncesinde şehir otoparkında hazırlayacağımız moral şöleni için tüm Sinoplular’ın desteklerini bekliyoruz. İlçe Milli Eğitim müdürlükleri, ilçe belediyeleri, il içindeki birçok kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, dershaneler, sivil toplum örgütleri temsilcileri, Esnaf Odalar Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, muhtarlar ve Sinoplu ailelerimizin de katkılarıyla bu yıl da ÖSS Moral Şöleni’ni gerçekleştirip, gençlerimizin başarılarına biraz da olsa katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 23:23:04
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 14:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burak AKILLI IP: 85.106.20.xxx Tarih : 3.06.2005 18:09:32
ÖSS sınavına gitgide yaklaştığımız bugünlerde bu tip bir organizasyon lise son öğrencilerinin kafalarını dağıtmakları için çok güzel bir fırsat.