5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

'Oyna-Oyunda Kal' projesi başladı

'OYNA-OYUNDA KAL' PROJESİ SİNOP'TA BAŞLADI

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanlığı'nca uygulamaya konulan 'Oyna Oyunda Kal Projesi' Sinop'ta başladı.

Tenis sporunun çocuklara ve gençlere sevdirmek amacıyla başlatılan proje kapsamında Atatürk Spor Salonu'nda yaklaşık 60 öğrenciye ders verildi. Bir günlük verilen derste 7-12 yaş arası çocuklarda tenis sporu anlatıldı, uygulamalı gösterildi. Bu sırada salonda renkli görüntüler de yaşandı. Sinop Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak ve Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Gürsel Öztürk öğrencilerle bir süre tenis oynadı.

Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, tenis sporunun çocuklara ve gençlere sevdirmek amacıyla başlatılan 7-12 yaş arası çocuklarda tenis sporu uygulamalı olarak gösterileceğini söyledi.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Gürsel Öztürk ise tenisi ülke sathına yaymak, ülkenin adını uluslararası platformda duyurabilecek yeni genç yeteneklere kavuşabilmek için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün destekledikleri projenin uygulamaya konulduğunu kaydetti. Öztürk, öğrencilere küçük yaştan itibaren sporun sevdirilmesi gerektiğini, geleceğe güvenle bakan gençler için bunun şart olduğunu kaydetti.

'OYNA-OYUNDA KAL' PROJESİ SİNOP'TA BAŞLADI
'OYNA-OYUNDA KAL' PROJESİ SİNOP'TA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 15:57:03
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 16:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?