3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Parmaklıklar ardında 'motor' dedi

Geçen yıl Tarihi Sinop Cezaevi'nde çekimlerine başlanan ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Parmaklıklar Ardında" adlı dizinin yeni sezon çekimlerine start verildi. 

Geçen hafta itibariyle çekimler için "motor" diyen dizinin yenilenen kadrosunda ise bu sezon sürpriz isimlerin olduğu belirtiliyor. Teknik personelden yönetmenine kadar değişen dizinin yönetmenliğini yeni sezonda Nisan Akman yapıyor. Dizinin sezon finali olan 26. bölümde cezaevi bahçesinde çıkan olayda, jandarma tarafından mahkumlara ateş açılmış ve hangi oyuncunun hayatını kaybederek diziye veda edeceği açıklanmamıştı. 

Sezonun ilk bölümü olan 27. bölümün çekimlerinin sürdüğünü belirten Yapım Koordinatörü Pertev Atasay, dizinin yeni yüz ve hikayelerle izleyicileri ekrana kilitleyeceğini söyledi. Pertev Atasay, "Bu sezon kim oynayacak söyleyemem; çünkü bu sürpriz. İzleyicimiz bunu ekranda görecek. Bu yıl yeni insanlar ve yeni öyküler diziye girecek. 4 Eylül tarihinde dizimin yeni bölümüyle yayına girecek" dedi. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun ise çekimlerin kendi talepleri üzerine bir ay öne alındığını belirterek, cezaevine gelen turistlere çekim setlerini göstermek istediklerini söyledi. Hikmet Tosun, "Dizinin Sinop'a çok faydası oldu. Hatta bu yaz bu fayda belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Dizi Sinop'un ekonomisine 1.5 milyon YTL kadar katkıda bulundu. Bu sezon cezaevine hapsedilmiş olan dizinin, dışarıya taşacağını ve Sinop'un tüm güzelliklerini yansıtacağını söyleyebilirim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 18:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?