5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Polisten süt ikramı

Sinop'ta Toplum Destekli Büro Amirliği'nde görevli polisler, sporcu miniklere önce süt ikram etti, sonrada onların sorunlarını dinledi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Büro Amirliği (TDP) tarafından Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından açılan futbol okulunda eğitim gören öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

80 öğrencinin Futbol Okulu çalışmalarına katıldığı Sinop Atatürk Spor Salonu'na ait stadı ziyaret eden polisleri saha girişinde, ASKF Başkanı Ayhan Özhan, okul yönetimi ile antrenörler ve öğrenciler karşıladı. Öğrenciler ile sohbet eden ve miniklerin sorularını yanıtlayan Toplum Destekli Büro Amirliği
Komiseri Sadi Erkuni, sporcu miniklere sporu bir hayat tarzı olarak benimsemelerini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istedi. Erkuni, bu tavsiyelere uyan çocukları yeni sürprizler beklediğini söyledi.

Bu sırada oldukça ilginç sorularla da karşılaşan polis memurları, sporcu miniklere süt ikram etti. Daha sonda da çocuklar için özel olarak getirilen başta top olmak üzere çeşitli spor aletleri kulüp yetkililerine eslim edildi. Sinop ASKF Başkanı Ayhan Özhan, polislere teşekkür ederek, Toplum Destekli Büro Amirliği'nin faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 16:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?