3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Randevu sistemi ilgi gördü

BİR HAFTADA 3 BİN 451 HASTA TELEFONLA RANDEVU ALDI

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaklaşık bir hafta önce başlatılan telefonla randevu uygulaması kapsamında 6 gün içerisinde 3 bin 451 hasta sistemden yararlandı.

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde telefonla randevu dönemi başladı. Vatandaşlar bundan böyle hastaneye gitmeden 182 numaralı telefonu arayarak polikliniklerden numara alabiliyor. Konuyla ilgili Sinop İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada yaklaşık bir hafta önce uygulamanın başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kısa süre önce Merkezi Hastane Randevu Sistemi'ne (MHRS) geçilmiş ve 182 numaralı telefon aktif hale getirilmiştir. Altı gün içerisinde Sinop İli ve İlçelerinden MHRS sistemi ile randevu alan toplam 3 bin 451 hasta olmuştur. Vatandaşlarımızın MHRS sistemine geçilen ilk günlerde yaşadığı problemler, tamamına yakın oranda giderilmiş olmakla beraber, Sinop İl Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı randevu sisteminden en verimli şekilde yararlanabilmeleri ve iyi hizmet alabilmeleri için etkin çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 14:43:04
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 18:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?