5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Rüşvet operasyonunda 9 tutuklama

Sinop'ta ihaleye fesat karıştırmak ile rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında 2 kamu görevlisinin de bulunduğu 12 kişiden 9'u tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri ile Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde çarşamba günü 'rüşvet' operasyonu başlatıldı. Yaklaşık 6 aydır sürdürülen teknik takip sonucu başlatılan operasyonda Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü S.K. ile birlikte aralarında minibüsçülere ve dolmuşçulara ait bazı kooperatif başkanları ve otopark sahiplerinin bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar bugün Sinop
Adliyesi Sulh Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkemede gözaltına alınanlardan 3'ü serbest bırakılırken, aralarında 4 yıldır Sinop'ta görevli olan ve 1 yıldır da şube müdürlüğü görevi yapan 4. sınıf emniyet müdürü S.K.'nın bulunduğu Münir Ö, Bahri. Ç, Bahattin A, Cengiz A, Hüseyin A, Haydar E, İsmet A ve Aytekin D. olmak üzere toplam 9 kişinin tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan 9 kişi, Sinop Kapalı E Tipi Cezaevi'ne konuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 09:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?