5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Rütbeyi kaymakam taktı

Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Sinop'un Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Enis'e rütbesini İlçe Kaymakamı Yakup Tat ile Enis'in eşi birlikte taktı.


Ramazan Enis'in emniyet müdürlüğü görevine terfi etmesi nedeniyle Boyabat Polisevi'nde program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Yakup Tat, savcı ve hakimler ile kurum amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı. Ramazan Eniş'in terfi rütbesini Kaymakam Yakup Tat ve Ramazan Enis'in eşi Tünay Enis birlikte taktı. Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yakup Tat, Enis'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Tat, "Emniyet Müdürümüz Ramazan Enis'i sadece ilçe emniyet müdürü olarak değil, aynı zamanda il emniyet müdürü, hatta şimdi önü açıldı vali bile görmek isteriz" dedi.


Daha sonra söz alan Emniyet Müdürü Ramazan Enis ise şöyle konuştu: "Rütbe almak, terfi etmek insanları motive edici bir güç oluyor. Aslında rütbeler pek o kadar önemli değil. Önemli olan çalıştığı çevre ve halk üzerinde kalıcı şeyler bırakmaktır. Biz burada 200 kişilik bir personelimiz olması gerekirken 60 kişi ile çalışıyoruz. Bizim başarılarımızda hem amirlerimizin desteklerinin hem de yoğun iş yükü altında görevlerini yapmaya çalışan çalışma arkadaşlarımın katkısı vardır.

Bu nedenle hem onlara ve hem de bu tören münasebetiyle buraya gelerek bizi onurlandıran. Başta sayın kaymakamımız olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yapılan konuşmalar ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 15:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?