5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Sahil yolu çalısması sürüyor

Karadeniz Sahil Yolu'nun Sinop ayağındaki çalışmalar sürüyor.


Sahil yolu çalışmaları kapsamında Sinop'un Dikmen ilçesinde süren ve Sinop-Gerze aksını kapsayan alandaki dolgu çalışmaların da büyük mesafe kat edildi. Dikmen İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Şensoy, dolgu çalışmalarına paralel olarak bir de köprü yapıldığını söyledi. Şensoy, "Samsun il sınırından Sinop il sınırına doğru 2 bin 550 metre dolgu çalışmaları devam ediyor. Dolgu alanında yer alan ve denize döküldüğü noktada Güzelceçay üzerinde köprü çalışmalar da devam ediyor" dedi.


Karadeniz Sahil Yolu'nu Dikmen ve Durağan'a bağlayacak aksta da çalışmaların devam ettiğini kaydeden Selahattin Şensoy, "Dikmen ve Durağan'ı Karadeniz Sahil Yolu'yla birbirine bağlayacak olan güzergahta da çalışmalar sürüyor. Nuh İnşaat firması tarafından sürdürülen çalışmalarda yüzde 40 fiziki gerçekleşme sağlandı. Çalışmaların 2009 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 17:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaban öztürk IP: 81.214.72.xxx Tarih : 10.02.2009 10:37:22

sinopluları uyutmayın.yeter artık ya nedir bu karadeniz sahil yolu projesi olarak başlatılan yol samsun - sarp olarak sona erdi.sinop unutuldu herzamanki gibi .bitmez bu yollar bitmez.