3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sahtecilik operasyonu: 14 gözaltı

Sinop İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinde eş zamanlı yapılan operasyonda, 3 bin araca sahte belge düzenledikleri ve muayene işlemlerinde sahtecilik yaptıkları ileri sürülen 14 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde bugün Sinop'un Boyabat ilçesi merkezi ile Çorum, Amasya ve Tokat illerinde belirlenen noktalara operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 'resmi belgede sahtecilik, resmi belgeyi yok etmek veya gizlemek, denetim görevini ihmal etmek, rüşvet, görevi kötüye kullanma, kamu görevine ait araç ve gereçleri suçta kullanma' suçlarından 14 kişi yakalandı. Ahmet B., Namık M., Orhan A., İhsan B., Hüseyin D., Metin B., Arap B., Önder D., İsmet K., Hasan D., Recep B., Yusuf B., Atilla K. ve Mustafa A. isimli şahıslar jandarma karakoluna götürüldü.

Bu arada, olayla ilgili 25 kişinin ifadesine başvuruldu. Şahısların araçlara LPG yapımında sahte sızdırmazlık raporu ve vergi borcu olan araçlara sahte belge düzenledikleri ileri sürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 15:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?