8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİNOP

Sarı Kanarya'ya Sinop'tan futbolcu yetişecek

Sinop'ta Fenerbahçeliler Derneği tarafından futbol okulu açıldı. Şehir Stadyumu'ndaki futbol okulunun açılışını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, topa ilk vuruşu yaparak gerçekleştirdi.

Okul hakkında bilgi veren Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ertan Gümüş, "Okulumuza kayıt olan tüm öğrenciler 'FB Sigorta' tarafından ücretsiz olarak sigortalanacak. Ayrıca, bu okulumuz sezonluk değil, tüm yıl boyunca faal olarak hizmet verecek. Şu an itibari ile okulumuza 36 kişi kayıt oldu. Hedefimiz kayıtlı sporcu sayısını 100'e çıkarmak. Kayıtlar için gençlerimizin dernek binamıza başvurmaları yeterli. İyi futbolcularımızı belirleyeceğiz ve içlerinde bulunan cevheri ortaya çıkartmalarında kendilerine yardımcı olacağız" dedi.

Bu arada, futbol okulunun açılışı sonrası yapılan ilk antrenmanda küçük sakatlıklar da yaşandı. Bir öğrencinin kolunu incittiği antrenmanda Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ertan Gümüş de topa vurmak isterken düşerek küçük bir tehlike atlattı. Futbol okulunun kış aylarında da hizmet vereceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 13:32:42
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 13:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinoplu IP: 212.12.141.xxx Tarih : 25.07.2005 01:16:25
sizleri tebrik eder başarılar dilerimben fenerliyim ama önce sinopsporun durumu ortada sizlere başarılar diler sinop sporu birinci ligde görmek isteriz