3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Şehit çocukları yararına çay

Genel merkezi Ankara'da bulunan Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Sinop'ta, şehit ve gazi çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla "dostluk çayı" düzenlendi.

Polisevi’nde düzenlenen programa Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tertip Komitesi Başkanı ve Sinop İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır'ın eşi Müzeyyen Bayındır, Vali Zeki Şanal'ın eşi Nimet Şanal, Cumhuriyet Başsavcısı Sadettin Arslan'ın eşi Neşide Tiryaki Arslan, Elektronik Birlik Komitanı Muh. Kıd. Yarb. Ali Haydar Gülhan Koç'un eşi Birten Koç, Ağırceza Reisi Berkün Köksal'ın eşi Pervin Köksal ile polis eşleri katıldı.

Programda konuşan Müzeyyen Bayındır, çaya katılan bayanlara teşekkür etti. Bayındır, "Ülke olarak bilgi çağını yakalamaya çalıştığımız bugünlerde çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetiştirilmesini sağlamak amacıyla bu yardımlaşma tertip edilmiştir. Bu faaliyetlerimiz neticesinde emniyet teşkilatı mensuplarımızın çocuklarına, şehit ve gazi çocukları ile üniversitede okuyan çocuklarımıza her ay karşılıksız burs verilmektedir. Bu etkinlikten elde edilecek gelir, şehit, gazi ve malul polis çocuklarına eğitim bursu olarak geri dönecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?