5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

SGK'dan Vali ve Başkan'a ziyaret

Sinop İl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yöneticileri, Vali M. Hakan Güvençer ve Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamında ziyaret etti.


11-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Haftası, Sinop'ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında İl SGK Müdürü Selim Yurtseven ve müdür yardımcıları ile şeflerden oluşan bir heyet, Vali M. Hakan Güvençer ve Belediye Başkanı Baki Ergül'ü ziyaret etti.

Her iki ziyaret sırasında İl Müdürü Selim Yurtseven, SGK çalışmaları ile hafta etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.


Yurtseven, Vali Güvençer'i ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, sosyal güvenlik kurumlarının, halk için varolduğunu ve kendilerinin de bu bilinç içinde çalıştıklarını söyledi. Yurtseven, "Bizlerde halkımızın hizmetindeyiz. Görevimizde insanlarımızın mutluluğunu sağlamaktır. Eğer bir kurumun mensupları kendilerini mutlu hissetmezlerse, o kurum varlığını sağlıklı olarak sürdüremez.

Bizler amiriyle, memuruyla hep birlikte el ele vererek, ortak bir kurum kültürü oluşturduk. Onun adı Sosyal Güvenlik Kurumu. Değişimi hissettik, dönüşüme ortak olduk. SGK'da çalışmaktan gurur duymaktayız" diye konuştu.
Yurtseven, ziyaretler kapsamında Vali Güvençer ve Başkan Ergül'e, haftanın anlamına binaen birer plaket takdim etti.

İha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 11:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?