3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

SGK'ya bina arayışı

Sinop Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürü Selim Yurtseven, kurum hizmetlerinin aksaksız yerine getirilebilmesi için müstakil hizmet binası ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. 

04 Şubat 2008 tarihinden itibaren taşra teşkilatlarını tek çatı altında birleştirme hazırlıklarına başlandığını hatırlatan Selim Yurtseven, "Hukuk, personel, muhasebe ve evrak servisleri birleştirilerek Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nün yazışma adresi Osmaniye köyü olarak basına açıklanmıştır. Tam birleşme, fiziki zeminde birleşebileceğimiz bir hizmet binasının bulunması halinde gerçekleşebilecektir. Hizmet binası için çalışmalarımız sürdürülmektedir. İlimizin tüm nüfusuna hizmet vermeye çalışan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğümüzün müstakil, vatandaşların tek adımda hizmete ulaşabileceği çağdaş, modern bir binaya kavuşturulması için tüm yetkililerden yardım talep ediyoruz" dedi. 

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Sinop'ta büyük kuruluş olduğunu ve 198 bin nüfusa sağlık ve sosyal güvenlik hizmeti verildiğini kaydeden Yurtseven, "Derme çatma binalarda, hele ki ayrı ayrı binalarda, vatandaş yine eskiden olduğu gibi, git gellere maruz kalacaktır. Bunu önlemek tek çatı altında tam birleşmeyle sağlanabilecektir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 10:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?